Aceste echipamente pot reprezenta o soluție ideală pentru proprietarii de cafenele, restaurante și baruri. Prin utilizarea pergolelor, terasele lor pot rămâne deschise și utilizate la potențialul maxim, în orice anotimp, pe tot parcursul anului. În acest fel, patronii pot avea și mai mulți clienți la terase, ceea ce va contribui la creșterea vânzărilor.

Specialiștii de la Sun Leader consideră că folosirea de pergole cu acoperiș retractabil aduce multe avantaje, ca de exemplu:

Protejează de radiatiile UV, de precipitații (ploaie, lapoviță) și împiedică crearea efectului de serăPrin acoperișul care este 100% impermeabil, clienții pot rămâne la terasă și pe vreme de ploaie; acesta poate fi deschis și închis foarte simplu prin telecomandăAcoperișul este dintr-un material ignifugat, testat în situații extreme, este rezistent la incendii, deci clienții nu au de ce să-și facă probleme din acest punct de vedereFumatorii pot avea un spațiu dedicat lor, deci nu mai trebuie să iasă afară pentru a fumaPrin acoperișul retractabil acționat de telecomandă, fumul poate fi eliberat mai ușor, el se ridică în sus și astfel spațiul terasei va fi aerisit rapidPrin folosirea lor, se prelugește sezonul de utilizare al teraseiCând sunt precipitații, apa nu se acumulează pe acoperiș, ea se va scurge prin jgheaburi și canalele din stâlpii laterali de susținere.

O altă recomandare pentru terasele deschise în pandemie este folosirea de pergole bioclimatice. Acestea au un sistem mai minimalist, dar foarte rezistent la condiții de vreme nefavorabilă, mai ales iarna. Au lamele din aluminiu care se rotesc și se retrag și un sistem automatizat. Scurgerea apei se face în mod asemănător ca la pergolele cu membrana din PVC, printr-un jgheab și în canalele din stâlpii de susținere ai ansamblului. Pergola poate rezista și la ninsori abundente, ea susține și 200 kg/mp de zăpadă.

Pergolele bioclimatice sunt moderne, elegante, se găsesc în gama de produse de TOP de la Sun Leader. Pot avea și un sistem de iluminare LED și sistem de închideri din sticlă sau cu zipscreen, care sigură mai multă umbră. Sistemul zipscreen este utilizat și la foișoare, sau la fațade, în exteriorul ferestrelor. Materialul textil perforat, de la aceste sisteme de umbrire, protejează spațiul interior al terasei, reduce intensitatea razelor de soare. Sistemul de umbrire are un cadru metalic foarte rezistent la rafalele de vânt, fapt ce va spori confortul oamenilor care aleg să-și petreacă timpul pe terasă.

A treia recomandare de la specialiștii Sun Leader constă în instalarea de pergole curbate la terase, care sunt prinse de un perete de sprijin. Acestea au acoperișul retractabil cu forma căpriorilor curbată și impresionează printr-un design modern și elegant. Pot avea sistem de umbrire tip ZIP, sticlă tip Panorama sau Dacking.

Pergolele curbate din aluminiu sunt perfecte pentru zonele montane, unde vremea poate fi schimbătoare pe tot parcursul anului. Patronii cu terase comerciale aleg în general pergole care asigură o acoperire mai mare a terasei și care oferă clienților posibilitatea de a se relaxa aici, într-un spațiu plăcut și confortabil. În gama de produse Sun Leader există și pergole cu deschideri mai mari, de 22 m, ce oferă o suprafață de acoperire de până la 286 mp. Acestea sunt ideale pentru proiecte comerciale și rezidențiale. 

Prin aceste 3 recomandări, pentru terase deschise în pandemia COVID-19, specialiștii de la Sun Leader oferă oamenilor posibilitatea de a-și proteja spațiile create cu atâta grijă. Pergolele sunt o modalitate excelentă de a oferi mai mult confort clienților și de a-i proteja de ploaie, frig și rafale de vânt atunci când vor să-și petreacă timpul liber la terasă. 

By admin