Anca Alexandrescu susține că interesele lui Vasile Dîncu sunt altele decât cele ale partidului din care face parte. Jurnalista îl acuză pe acesta că face jocul statului paralel, intenția fiind acapararea scenei politice.

”Vasile Dîncu, știm foarte clar – a spus-o chiar și Liviu Dragnea în interviul pe care i l-am luat – are alte interese decât cele ale PSD, anume cele ale statului paralel. În ultima săptămână, l-am văzut de vreo cinci ori la Digi 24. Declarațiile sale fac parte dintr-un scenariu de a acapara scena politică. Dîncu nu este departe de scenariul cu Cioloș, își dorește de multă vreme să acceadă chiar la o funcție mai importantă în stat, chiar cea de candidat la președinție. 

Să nu uităm că a fost vicepremier în guvernul Cioloș, că este un apropiat al lui George Maior și a stat la masă alături de Kovesi, Coldea și Maior când se făceau dosarele penale. A fost consilier al lui Năstase, al lui Dragnea, este peste tot când statul paralel are nevoie de el. Nu am văzut nicio ședință a forului de conducere a PSD în care să se anunțe deciziile despre care vorbește Dîncu. 

Vasile Dîncu face planul PSD, deși are ordin să tacă. Președintele Cosiliului Național îl vrea pe Dragnea înapoi

Este o încercare mai veche a unor băieți care au făcut și fac parte din statul paralel de a pune mâna pe PSD. Dîncu a încercat să-l readucă pe Ponta în partid, deși a pierdut rușinos alegerile. Sigur că nu le convine ce face Marcel Ciolacu.Declarațiile lui Dîncu sunt clar cu țintă la Ciolacu, încearcă să coaguleze în jurul lui niște oameni, dar este o dovadă de ipocrizie. A stat la masă cu Dragnea, după care l-a părăsit în cel mai jenant mod. Acum spune că Dragnea are un loc în PSD. Să ne reamintim că a fost în vacanțe cu Dragnea…

Dîncu nu a câștigat nicio bătălie în interiorul PSD și nici în fața alegătorilor, nu și-a arătat valoarea politică printr-un vot direct”, a declarat Anca Alexandrescu. 

 

By admin