„Există suficiente doze pentru toți cei care doresc să se vaccineze. Rapelul se poate face în oricare alt centru care are același tip de vaccin.

Ca o noutate, începând de ieri, schimbarea centrului de rapel poate fi efectuat direct în platfoma naţională de vaccinare la un centru care folosește același tip de vaccin.

Lucrurile au fost pregătite destul de bine, se lucrează împreună cu autoritățile, cu poliția rutieră, au fost făcute circuite astfel încât să nu se încurce traficul.

Aceste centre drive-thru sunt foarte utile pentru cei care au un program încărcat. Vom pregăti și alte centre de vaccinare în mașină.

Acțiunile prin care te poți vaccina fără programare sunt activități compementare. Organizarea în acest fel, care a fost făcută prin programare pe platformă, a fost pentru o bună coordonare, pentru a avea doze disponibile și a fi totul în regulă”, a explicat Andrei Baciu.

Centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției va funcționa zilnic, în intervalul 8-20. Cei care își doresc să se vaccineze nu trebuie să se programeze în platforma de vaccinare, fiind necesar doar buletinul pentru a se imuniza. Vaccinarea se face cu serul de la Pfizer.

Șeful Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-Covid, medicul militar Valeriu Gheorghiță, va imuniza oamenii.

În cursul zilei de astăzi este așteptat și președintele Klaus Iohannis să ajungă la acest centru de vaccinare. 

Coadă de la prima oră la PRIMUL centru de vaccinare DRIVE-THRU din Capitală. Iohannis, așteptat să viziteze centrul

By admin