Duminică seara, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Secției 5 Ocna Șugatag,  au organizat și executat o acțiune punctuală la o societate comercială din comuna Oncești, despre care dețineau date și informații că  nu respectă măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2, în sensul organizării de evenimente private tip nuntă, potrivit IPJ Maramureș. 

„În baza verificărilor efectuate a fost identificat un eveniment privat tip nuntă, la care participau 160 de persoane, fără a se respecta măsurile legale.

Polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului, mirelui nunții și altor cinci persoane participante la eveniment, în valoare totală de 21.000 lei”, a precizat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Polițiștii continuă cercetările  pentru identificarea și sancționarea contravențională a tuturor persoanelor participante la eveniment.

By admin