Bădulescu a spus despre Tomescu faptul că nu știe administrație. 

”Bucureștiul este într-o incapacitate de plată generată de fapul că nu mai are buget. Acest domn nu știe administrație publică.

Incapacitatea unei capitale se poate declara când a epuizat toate resursele. Astăzi, în România, municipalitatea este cel mai mare proprietar de terenuri. E grav că lăsăm astfel de oameni în libertate, care vorbesc astfel de tâmpenii. 

În condițiile în care nu avem buget, prelungirea domnului Voiculescu a trimis o convocare de ședință pentru a-și numi membrii în Consiliile de Administrație la spitale”, a spus Bădulescu. 

Miercuri, bugetul Capitalei a fost respins. Mai mulți consilieri, printre care și cei ai USR-PLUS, au votat împotrivă sau s-au abținut. Grupul consilierilor USR-PLUS, cel mai numeros din Consiliul General, a anunțat că nu va vota proiectul propus de Nicușor Dan pe motiv că are veniturile supraevaluate. Consilierii ar fi contestat, de fapt, faptul că Nicușor Dan nu îi deleagă viceprimarului Horia Tomescu, înlocuitorul lui Vlad Voiculescu, dreptul de semnătură în ce privește spitalele din subordinea Primăriei. Detalii despre cum a pornit scandalul puteți afla AICI. 

Citește și: ”VoxPublica.ro: Viceprimarul lui Vlad Voiculescu a cerut falimentul Capitalei”

By admin