FineStore vine in intampinarea nevoilor voastre cu o gama bogata de sortimente de bauturi si de pachete cadou, numai bune de oferit in dar. De la vin pana la sampanie si de la tequila, rom si whisky pana la vodca, coniac si bauturi traditionale – toate si chiar mai multe sunt doar la un click distanta.

Cadouri potrivite pentru barbati

Atunci cand trebuie sa alegi un cadou pentru un barbat, o sticla cu bautura lui preferata poate fi alegerea salvatoare, daca esti in pana de inspiratie. Daca stii deja ce ii place si vrei sa mergi la sigur, pe FineStore.ro gasesti o selectie bogata de bauturi alcoolice de calitate.

In cazul in care vrei sa iti surprinzi prietenii cu daruri originale si sa ii inviti sa deguste si altceva decat bauturile lor preferate, FineStore.ro este locul unde sa cauti cadoul cel mai potrivit. Pentru un barbat care apreciaza bauturile aromate si de calitate, o sticla de rom Plantation reprezinta o alegere cu care nu aveti cum sa dati gres. Iubitorii de whisky cu siguranta s-ar bucura sa primeasca o sticla de Jack Daniels sau o sticla de whisky Macallan.

Cadouri inspirate pentru femei

Cand vine vorb de doamne, daca mergeti pe varianta clasica, cu o sticla de sampanie veti face cu siguranta impresie buna, mai ales daca este una de calitate. Pe FineStore.ro gasiti o multime de sortimente de sampanie, dar alegerea cea mai sigura ramane Moet. Notele de fructe proaspete se imbina cu aromele de briosa si nuci si cuceresc simturile de la primul pahar.

Un vin de calitate, fin, dulce sau demi-dulce, alb sau rose,  va fi probabil mai apreciat decat un set de cosmetice pe care orice femeie le-ar fi ales mai bine singura sau, mai grav, pe care deja le are ori nu i se potrivesc. O sticla de Asti Martini sau una de vin Vertigo sunt perfecte daca vrei sa mergi la sigur si sa oferi un cadou unei femei speciale din viata ta.

Acestea si multe alte sugestii de bauturi si cosuri si pachete cadou va asteapta pe FineStore.ro.

By admin