După ce a ieșit din închisoare, Csampar pare că este un om schimbat, care a învățat multe pe parcursul anilor petrecuți în detenție. Acesta a început să posteze diverse clipuri pe canalul său de Youtube, cel mai recent fiind un videoclip prin care le prezintă urmăritorilor cum se prepară drobul.

Mai mult, în afară de detaliile rețetei culinare, Csampar povestește ce a învățat pe parcursul anilor petrecuți în închisoare.

“Am ales să învăț lucruri bune. M-am gândit așa: băi! dacă ai stat la pușcărie măcar să încerc să renunț la ideile alea de a face rău, de a distruge, și încet-incet, v-am mai spus eu din povestile astea cum m-am lăsat la mâna mea. Mai e și dorința că mi-am dori să fiu liber. După ce s-a eliberat primul condamnat pe viață, mi-am dori să fiu liber și să muncesc cu mine mult”, spune fostul condamnat.

Marius Csampar a fost acuzat de comiterea a șase crime violente. Totodată, acesta susținea în cadrul unei discuții cu polițiștii, că victimele îi spuneau să le lase în viață, dar într-un mod urât, dacă l-ar fi rugat frumos poate le-ar fi cruțat viața.

By admin