Cântăreața de muzică de petrecere s-a născut prematur la 7 luni și cântărea doar 850 de grame. ”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus: ”Pentru neagra asta să se nenorocească sora mea?…”. Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea”, mărturisea artista, la un post TV.

”Bunica mea mi-a spus că, în momentul în care m-au luat într-o cârpă, m-au aruncat sub pat, pentru că eram neagră, vânătă toată și nu respiram. Și au zis: pe cine să salveze, pe maică-mea, sau copilul?”, a mai spus vedeta. ”Sora mamei mele a zis că „ia să vedem ce e cu fata” și atunci am început să țip”, a mai dezvăluit cântăreața.

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu

Nu e singurul lucru puțin cunoscut despre vedetă. Cornelia Catanga era căsătorită cu Aurel Pădureanu. Cei doi au împreună un fiu, Alexandru. Sunt amănunte cunoscute despre artistă. Ce nu se știe e că băiatul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu a fost botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu, Ion Ceaușescu, după cum a dezvăluit interpreta de muzică de petrecere pentru impact.ro.

”Pentru Nicolae Ceaușescu n-am prea cântat, ci pentru Ion, fratele lui Nicolae, și pentru Nicu Ceaușescu, fiul lui. Ion îmi știa toate versurile, pe de rost. Dacă te încurcai, te completa el, îi plăcea piesa ”Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!”, nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui.

Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru. Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta. Din păcate, nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei”, mai spunea Cornelia Caranga. 

Cornelia Catanga A MURIT. Cântăreața, răpusă de COVID-19, în spital

By admin