Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, fiind conştient, după ce un autoturism şi un TIR s-au ciocnit în judeţul Sălaj. Rănitul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Baia Mare, transmite realitateadesalaj.net.

Potrivit primelor informații, bărbatul care a murit este din județul Maramureș.

„Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un accident rutier la ieşire din localitatea Răstoci. În accident au fost implicate un TIR şi un autoturism în care se aflau patru persoane, câte două persoane în fiecare autovehicul. Şoferul autoturismului nu prezintă funcţii vitale și au fost începute manevrele de resuscitare,  iar pasagerul din dreapta este conştient şi a fost preluat de către un echipajul ambulanţei. Victimele din autoturism au fost încarcerate.

În sprijin a fost solicitat şi elicopterul de la POA Jibou”, a transmis ISU Sălaj.

Victimele au fost scoase din maşină, iar pentru şofer, care nu prezenta semne vitale, s-au aplicat manevre de resuscitare.

„Din nefericire, şoferul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat, iar pasagerul din dreapta va fi transportat de către elicopter la UPU Baia Mare”, au mai precizat pompierii din Sălaj.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurprile în care s-a produs accidentul.

By admin