Într-un interviu pentru G4Media, Marcel Ciolacu a precizat că o revenire a lui Liviu Dragnea în PSD, la nivel de intenție, este “foarte puțin probabilă”, iar din punct de vedere statutar “nici nu există această posibilitate”, pentru că “în momentul în care ești condamnat nu mai ești membru al PSD.”.

Tot “foarte puțin probabilă” este și o revenire pe listele PSD a lui Adrian Năstase, după ce expiră restricțiile PSD după ce îi expiră interdicția de a candida și de a fi ales, impuse ca urmare a condamnării sale penale.

“Îmi asum trecutul, dar drumul PSD în acest moment este cu totul și cu totul altul. Nu pot să fiu ipocrit că nu am comunicat cu domnul Adrian Năstase în această perioadă, dar haideți să ne amintim, a fost o guvernare de excepție în timpul domnului Adrian Năstase, cât timp a fost prim-ministru, și chiar a fost o profesionalizare a partidului evidentă în acea perioadă”, a mai precizat Ciolacu..

Liderul PSD a vorbit și despre un conflict incipient în partid, legat de posibila revenire a lui Robert Negoiță, un demers criticat vehement de Gabriela Firea.

“Mi-aș dori mai multe persoane care au luat anumite decizii, unele dintre ele emoționale, unele politice, mi-aș dori să revină în PSD,” a afirmat Ciolacu, fără a explica foarte clar care este pozitionarea sa față de cei doi politicieni.

By admin