„Astăzi a avut loc o întâlnire utilă, cu caracter exploratoriu, să vedem ce măsuri putem lua noi la nivel local să venim în întâmpinarea Guvernului. Acum suntem în logica în care să luăm cât mai multe măsuri să nu ajungem în carantină.

Noi nu ne dorim să carantinăm Bucureștiul. De aceea trebuie să luăm măsuri suplimentare pentru a evita carantina. Am avut succes cu aceste măsuri, nu trebuie să slăbim ritmul și trebuie să aplicăm aceleași măsuri recomandate de experți”, a spus primarul Sectorului 6 al Capitalei.

„Primarul general și primarii de sector suntem datori să venim cu măsuri. Foarte multă lume s-a relaxat, la nivelul populației și la nivelul autorităților. Ne gândim să dezinfectăm trenurile Metrorex, autobuzele RATB. Trebuie să limităm numărul de persoane care au acces în același timp în centre comerciale și în mall-uri.

Trebuie să acționăm pe mai multe planuri. Eu am o ședință cu Poliția Locală, să reluăm controalele în centrele comerciale. Toată lumea s-a relaxat după un an de pandemie. Toată lumea a obosit. Eu am văzut că sunt restaurante, cluburi, diverse astfel de localuri în care nu se respectă reguile. Am văzut oameni în mall-uri care nu poartă mască.

Mesajul meu: nu mai este mult, vaccinul este pe drum, trebuie să fim foarte atenți cu sănătatea semenilor noștri”, a declarat Ciprian Ciucu.

By admin