“Succesul IMM Invest incontestabil!Până acum: 8368 de firme!!! 7,2 miliarde lei credite acordate!!! Un record absolut! Deja creditele prin IMM Invest reprezintă 10,5% din stocul total de credite în lei pentru companii. Anul trecut rata lunară de creştere a stocului de credite pentru companii era de aproximativ un miliard de lei pe lună. Aşa cum anticipam, IMM Invest, lansat de guvernul PNL, este cel mai important program pentru IMM-uri din ultimii 30 de ani”, scrie Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

Recent, premierul Ludovic Orban declara, la finalul unei întrevederi cu reprezentanții întreprinderilor mici şi mijlocii, că programul IMM Invest va fi un succes”

“Încercăm să mobilizăm toate resursele financiare care vin de la nivel european pentru a susţine un program cât mai amplu de granturi care să fie acordate IMM-urilor. Trebuie să ştiţi că, până în prezent, România nu a primit efectiv sume de bani suplimentare faţă de banii alocaţi în cadrul bugetului UE 2014-2020. Chiar dacă am primit veşti bune de la nivel european (…) practic noi, pentru a operaţionaliza rapid scheme de granturi către IMM-uri, trebuie să ne bazăm pe resursele pe care le avem astăzi disponibile. Avem un mare număr de companii care folosesc acest sistem şi încercăm să dăm un semnal de susţinere şi pentru aceste mici companii pentru care vom aloca 100 de milioane de euro”, afirma şeful Guvernului.

 

By admin