După ce un alt utilizator Facebook i-a atras atenția că nu îi face cinste mesajul, Ioan Micu a replicat că ”este un pamflet și trebuie tratat ca atare”.Liderul CJ Vrancea a spus că ”Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare (…) Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic”.

La puțin timp după semnalarea postării, șeful PSD Vrancea, Nicușor Halici, a anunțat într-un comunicat că se dezice ”total” de comentariile lui Ioan Micu și va solicita excluderea acestuia din partid.

În trecut, Micu s-a remarcat și prin alte postări jignitoare, precum ”Ieșim la vot să i-o dăm lui Klaus în bot”.

Cătălin Popa a dăugat că „în condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se știe prea bine), sancționarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”.

USR-PLUS a condamnat „violența inacceptabilă” asupra lui Clotilde Armand de joi dimineață și a spus că în ultimele săptămâni Armand a fost hărțuită tot mai agresiv, după ce a deranjat grupurile de interese “abonate la banii publici”.Criza gunoaielor din Sectorul 1 este departe de a se fi încheiat, după ce a eșuat încercarea prefectului Capitalei, Alin Stoica, de a media conflictul între primarul Clotilde Armand și firma de salubrizare Romprest. Cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord, în timp ce decizia privind instituirea stării de alertă în sector, cerută de Clotilde Armand, este amânată din nou de către prefect, care spune că încă nu a primit raportul Gărzii de Mediu.Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că miercuri dimineață, când era în mașină, la semafor, un bărbat agresiv ar fi lovit cu pumnii în geamul autoturismului și ar fi încercat să îi deschidă portiera.

By admin