„S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toți colegii celor opt funcționari care au intrat în contact direct cu aceștia să fie testați. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ.

Pentru siguranța personalului și a cetățenilor din Sectorul 5, toate spațiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată”, a anunțat Primăria, joi seara. 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicită din nou angajaților să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecție în permanență. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măștii, importanța igenizării mâinilor și modalitățile de înscriere în campania de vaccinare și importanța acesteia.

Este a doua primărie care a anunțat astăzi că mai mulți angajați sunt infectați, după cea de la Sectorul 6.

„Informăm cetățenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte. Ne cerem scuze, pe această cale, și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal”, se mai precizează în comunicatul publicat de primarul Ciprian Ciucu pe Facebook.

By admin