Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Costel Alexe, a declarat, joi, că au fost evidenţiate 31 de nereguli în urma controlului celor două instituţii.

„Continuăm eforturile pentru a operaţionaliza spitalul mobil de la Leţcani. Corpul de control al premierului a venit în aceste zile la Iaşi la solicitarea noastră, pentru a clarifica o serie de aspecte ce au fost semnalate fie în raportul Curţii de Conturi, fie în raportul Corpului de control al ministrului Sănătăţii, care a identificat la spitalul de la Leţcani nu mai puţin de 31 de nereguli. Chiar dacă în prezent municipiul Iaşi, judeţul Iaşi trece printr-o perioadă de relaxare, nu lăsăm garda jos. Este obiectul nostru, misiunea noastră de a ne asigura că avem un spital mobil la Leţcani pregătit în orice moment să facă faţă unui nou val al pandemiei sau pentru orice altă situaţie”, a declarat Costel Alexe.

Preşedintele CJ Iaşi a făcut un apel către conducerea Asociaţiei EURONEST, care este proprietarul spitalului, să remedieze deficienţele şi neregulile semnalate, astfel încât spitalul să primească avizul DSP şi să poată funcţiona.

By admin