Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au reuşit prinderea bărbatului care a ucis-o pe femeia de 52 de ani din Cernavodă. Ei au stabilit că agresorul îi montase femeii geamurile termopan şi uşa de la apartament cu ceva timp în urmă, iar acum ar fi vrut să îi fure cheile de intrare pentru ca apoi să intre în locuinţă când vicima nu se afla acasă pentru a-i sustrage divese bunuri. 

Bărbatul a sunat-o pe femeie marţi seară, pretextând că doreşte să mai verifice ceva la ea în apartament, iar victima l-a primit. În momentul când a văzut că bărbatul încearcă să îi fure cheile de la apartament, femeia a început să ţipe. Atunci a imobilizat-o, i-a pus un căluş în gură ca să nu poată ţipa şi a strangulat-o cu o chingă folosită pentru prinderea bagajelor la maşină şi apoi a abandonat-o lăsând-o cu mâinile legate. 

Procurorii au mai precizat că bărbatul i-a furat apoi femeii suma de 500 de lei, telefonul mobil şi mai multe carduri bancare aflate în poşeta victimei. Ucigaşul a fost găsit de o patrulă de poliţie în apropiere de localitatea Deleni în timp ce vomita pe marginea drumului, el spunând anchetatorilor că a înghiţit otravă de şobolani şi antigel. 

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a stat câteva ore pentru îngrijiri medicale, iar după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit, a fost dus la audieri. Ulterior, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor. 

El va fi prezentat instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

By admin