Centrul de echitație din Afumați organizează un târg de adopții de animale de companie, sâmbătă, între orele 10:00 și 19:00. Animalele date spre adopție sunt vaccinate, deparazitate, microcipate și sterilizate, iar cei care vor adopta vor primi și hrană uscată și plimbări gratuite cu trăsura.

Procedura de adopție este foarte simplă pri ncompletarea unui formular. Cei care vor decide să salveze cele 30 de pisici și de câini vor primi și o cantitate de hrană pentru o primă perioadă după adopție. 

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Ilfov, pe Facebook.

„Dacă sunteți în căutarea unui prieten patruped și încă nu aveți planuri pentru ziua de mâine, vă pot ajuta cu o sugestie:

Sâmbătă, 5 iunie, între orele 10:00-19:00, are loc Târgul de adopții organizat de Centrul de Echitație Afumați.

Veți găsi acolo căței sociabili din adăpostul public Buftea, care abia așteaptă să facă parte din familii iubitoare și responsabile. Se dau spre adopție vaccinați, deparazitați, microcipați și sterilizați.

În total, aproximativ 30 de animale, inclusiv pisici, așteaptă mâine o șansă la o viață mai bună.

Cei care vor pleca acasă cu un prieten patruped vor primi hrană uscată cadou și, ca bonus, plimbări gratuite cu trăsura, oferite de către centrul de echitație ,«Imperiul Cailor».

Vă încurajez să vă petreceți ziua de sâmbătă înconjurați de animale. Numai dacă sterilizăm și adoptăm rezolvăm problema câinilor fără stăpân

Locație: Afumați, Șos. Bucuresti-Urziceni, DN2, KM 18 +400 – Imperiul Cailor pe Waze și pe Google”, a scris Hubert Thuma pe Facebook.

 

By admin