Suntem oameni deci ce să facem, crește părul nedorit, ni se despică vârfurile, culoarea părului devine searbădă, ne mai ciunțim câte o unghie, mai ai nevoie și de o epilare definitiva Bucuresti sau în alt oraș, iar în astfel de cazuri avem nevoie de reparațiile lunare. De-ar fi după tine ți-ai angaja câțiva stiliști personali care să-ți vina acasă ori de câte ori ai nevoie, însă nu oricine ajunge să fie vedetă să aibă parte de astfel de privilegii. Totuși meriți și tu să ai parte de servicii de înfrumusețare oricând îți dorești, iar acest lucru este acum posibil, prin intermediul platformei Stailer.

Stailer, pe scurt

Stailer poate fi accesat în browser introducând adresa www.stailer.ro. Poate fi folosit atât de femei, cât și de populația masculină ce nu se sfiește să își întrețină aspectul fizic. Selectezi câteva filtre și anume orașul din care ești, fiind disponibile momentan 5 și anume Iași, Cluj, București, Timișoara și Oradea, genul, serviciul dorit, data și ora.

După acestea, apeși pe caută, iar platforma îți afișează doar saloanele care se încadrează în timpul tău. De acolo tu îl alegi în funcție de bugetul tău disponibil, îți faci chiar și o părere din pozele salonului sau ale altor lucrări și poți citi chiar și recenziile altora ce s-au programat prin Stailer. Platforma este complet gratuită și poate fi accesată oricând. Este creată în scopul de a eficientiza rezervarea unui loc pe scaunul unui salon, deci n-ai nimic de pierdut, ba mai degrabă ai de câștigat.

Hai că poate bărbații n-au nevoie de prea multe, poate un pensat, poate o manichiură, poate o tunsoare nouă sau ce le mai place și lor. Însă, când vine vorba de femei, de fiecare dată când spune una “Trebuie să-mi fac o transformare completă” un card se ascunde undeva și tremură. Oricum ambele genuri regăsesc pe Stailer lista saloanelor din Bucuresti sau din celelalte orașe mult mai rapid, iar acum ai posibilitatea să îți schimbi look-ul într-un timp mai scurt.

Crearea contului este mai avantajoasă

Desigur, nu ești condiționată de acest lucru, platforma permițându-ți să îți faci programări și fără acesta, rapid, ceea ce prinde bine când ești într-o urgență beauty. Dar contul îți oferă un calendar virtual unde tu gestionezi când vrei programările făcute, poți chiar și anula fără să dai vreun telefon sau să terorizezi iar cardul. Totul este gratuit și la îndemână. Tot din cont poți seta remindere pentru programări, ca tu să fii mereu la timp la salon.

Pe Stailer sunt înscriși stiliști dintre cei mai iscusiți în meseria lor, ce se dezvoltă constant prin traininguri de specialitate. Saloanele de asemenea arată extraordinar de bine, ceea ce este important, pentru ca tu să te simți la fel bine în acea atmosferă.

Intră pe platformă Stailer și fă-ți și tu prima programare online. Nu vei mai da niciodată un telefon către saloane. Dacă vrei să afli mai multe poți scrie la support@stailer.ro.

By admin