Întrebat despre o afirmaţie a sa mai veche privind „eliminarea vocilor” care se opun campaniei de vaccinare, Florin Cîțu a explicat că va lansa o campanie media pro-vaccinare de la Guvern.

„Eu vorbeam, dacă puneţi contextul, era vorba de a avea o campanie pro-vaccinare mai gălăgioasă, despre asta vorbeam. Există o campanie anti-vaccinare care este la 2-3 televiziuni, ca să o acoperim, în sensul ăsta, să putem să facem această campanie de vaccinare mai puternică.

Joi vom avea, vom lansa o campanie media pro-vaccinare de la Guvern, deci la asta mă refeream. Avem aceste voci care sunt peste tot, anti-vaccinare, iar rolul meu este acela de a veni cu o campanie mai gălăgioasă, nu ştiu dacă pot să o fac la fel de creativă, nu mă pricep la aşa ceva, cei care sunt acolo văd că au resurse foarte mari şi sunt foarte mulţi, dar eu încerc să fiu mai gălăgios şi mai prezent. Acel eliminat se referea la a reduce la tăcere, în sensul ăsta”, a declarat Florin Cîţu.

„Păi, nu sunt discriminări între vaccinaţi şi nevaccinaţi. Nu vor fi şi nici nu va fi obligatoriu, deci noi rămânem la aceeaşi chestie”, a declarat Florin Cîţu.

By admin