Berbec

Te așteaptă cu adevărat o lună de excepție; dragostea este plină de pasiune, iar finanțele profitabile. Demn de remarcat este și faptul că planeta ta dominantă, Jupiter, te ajută pe căi misterioase.

Dragoste. Accentul este pus în luna mai pe relațiile de dragoste. Iubirea pe care o simți e pasională și romantică, deși pe alocuri sufletul tău poate resimți și gelozie. Vei trăi acum toate fațetele iubirii.

Sănătate. Stai mai mult decât bine cu sănătatea. Numai alergiile de primăvară îți vor da bătăi de cap, dar și acestea vor fi ținute ușor sub control.

Taur

Poți adăuga fără probleme horoscopul lunii mai la preferatele tale, deoarece ți se vor întâmpla numai lucruri bune. Această perioadă aduce experiențe frumoase, dar și evoluții pozitive pentru tot restul anului.

Dragoste. Relațiile sunt cele mai importante pentru tine în această lună. Mai ales legătura de iubire se află în centrul preocupărilor tale; ai însă grijă să nu îl copleșești pe cel iubit cu atenția ta.

Sănătate. Nu numai că stai extrem de bine cu sănătatea, dar vitalitatea de care te bucuri îți va îmbunătăți și dispoziția în această perioadă. E o lună minunată pentru a-ți îmbogăți rutina de exerciții fizice.

Bani. Și horoscopul financiar îți surâde, dar și perspectivele în carieră. Poți învăța multe acum, deoarece ai o sete contagioasă de cunoștințe, dar ai și șanse să călătorești într-un loc care să te facă mai bună din toate punctele de vedere. Citește continuarea

By admin