Emanuel Ungureanu, deputat USR, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip din vestiarele Spitalului Clinic de Urgenta Mures, unde se schimba personalul medical inainte de a merge la pacienti. In filmare se pot observa pisici, despre care Emanuel Ungureanu sustine ca sunt tinute pe post de “bariera naturala impotriva sobolanilor”.

Postarea integrala a deputatului USR:

“ATENTIE!

IMAGINI si SUNETE de GROAZA la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Mures!

Acestea sunt imaginile filmate de mine acum cateva zile in locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Judetean de Urgenta Mures!

Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groaza.

Cand ajungi in acest loc insalubru, te izbeste un miros puternic de mucegai si te socheaza cele peste 30 de pisici care sunt intretinute acolo pentru a exista o bariera naturala impotriva sobolanilor care misuna in spatiile unde se schimba: asistente, rezidenti, infirmiere, brancardieri.

Priviti imaginile cu naturaletea miscarilor cu care isi schimba hainele un medic care merge pe sectie in aceasta cocina.

Va dati seama?

De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urca langa patul bolnavilor.

Incredibil!

Intre timp, managerul Puiac cauta vinovatii care mi-au permis sa intru in subsol si asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al sectiei de Ortopedie Traumatologie”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

By admin