Tuburile de oxigen nu sunt suficiente pentru bolnavii din spitale. Crematoriile nu fac față volumului imens de cadavre ce trebuie incinerate, iar guvernul vrea să construiască rapid noi centre pentru incinerare și cimitire. 

Bilanțul cutremurător COVID-19 a depășit deja 20 de milioane de infectări, cu 300.000-400.000 de cazuri noi pe zi, și înregistra, pânî luni, 221.356 de morți.

Potrivit unei analize făcute de voxpublica.ro, India se confruntă cu o apocalipsă de COVID-19. În fața crematoriilor mașinile funerare formează cozi imense, iar lucrătorii acestor centre nu fac față volumului de muncă.

Autoritățile indiene au autorizat transformarea a peste 90 de hectare de teren în cimitire și centre pentru incinerarea cadavrelor. În același timp, angajații care ajută la realizarea procesului de incinerare a cadavrelor se plâng de condițiile inumane în care sunt forțați să lucreze și de lipsa unei informări clare cu privire la salariul pe care urmează să-l primească.

Criza de oxigen și produse sanitare se menține iar asta a umplut piața neagră de produse contrafăcute, de la medicamente până la butelii de oxigen. Polițiștii încearcă să prindă acești furnizori ilegali care ar fi de fapt oameni bogați și influenți din India.

By admin