Martorii povestesc cu groază momentul în care au auzit zgomotul exploziei. Oamenii spun că bărbatul venea aproape în fiecare dimineață la restaurantul în fața căruia s-a produs tragedia, pentru a-și bea cafeaua.

“Se știa că el vine des pe aici, aproape în fiecare dimineață să bea cafeau. Colegii mei îl cunoșteau, șefii mei și, probabil, că și prin alte părți se știa că el vine aici des. A fost un zgomot, nici nu știu să îl descriu pentru că a fost foarte puternic. Momentul când a fost explozia s-a văzut o lumina roșie puternică, foarte puternică și după a început să fumege mașină și după aia s-a pornit flacăra. Și în față șoferului, și in spate și de acolo, într-un timp foarte scurt, a început să fie flacăra tot mai mare și tot mai mare”, povestește o femie, martoră la eveniment. 

Locatarii din zonă spun că ar fi fost, de fapt, vorba despre 3 explozii.

Reporter: Deci au fost două explozii.

Locatar: Trei! 

Reporter: Trei explozii?

Locatar: Trei s-au auzit, una mare și două mai mici.

Locatar: Prima dată partea din față a ars și plafonul.

Potrivit surselor noastre, omul de afaceri a venit la acest service autor cu două zile înainte de atentat pentru a face anumite reparații la mașină, un moment cheie în ancheta polițiștilor și asta pentru că surse judiciare au menționat că bomba ar fi fost pusă sub scaunul mașinii.

Oamenii au adus candele la locul tragediei.

În presa locală au apărut teorii conform cărora afaceristul ar fi putut fi asasinat de contrabandiștii de țigări. Există informații potrivit cărora Ioan Crișan furniza informații despre astfel de trasnporturi ilegale.

Martorii exploziei nu au fost audiați încă. În urma morții afaceristului a intrat pe fir și Serviciul Român de Informații. Totodată, o echipă de criminaliști din Capitală a fost trimisă de urgență cu elicopterul la Arad, iar cazul a fost preluat de Procuratura Generală.

By admin