„Nu, PSD nu este în opoziție, iar anunțata moțiune de cenzură este doar un exercițiu de imagine al PSD, fără sorți de izbîndă, pe care AUR nu are motive să-l susțină. PSD se putea dovedi partid de opoziție miercuri, 28 Mai, dacă ar fi blocat PNRR-ul, pe care altminteri l-a criticat. Dar singurul partid responsabil s-a dovedit AUR. AUR nu e dispus să facă jocul PSD, pentru ca acesta să-și mascheze colaboraționismul cu monstruoasa coaliției.

Moțiunea de cenzură nu are cum să fie adoptată. Prin urmare, nu are rost. Dacă PSD făcea o opoziție reală, ar fi ieșit din sală alături de AUR – așa cum i-am și invitat – miercuri, 26 mai.

PSD nu este în opoziție, ci, așa cum a fost și anul trecut, într-o susținere de facto a guvernului liberalo-pluseristo-udemerist. Este o anexă a PNL. AUR a promis să nu se alieze cu nici un partid dintre cele care au participat la dezastrul țării în ultimele trei decenii și nu o va face. Așa că PSD să lase bezelele false și vorbele viclene, că nu ne păcălește”, a scris vineri, pe Facebook, copreședintele AUR, Claudiu Târziu.

By admin