”De foarte mulți ani, nu am avut o mobilizare a structurilor M.A.I. cum avem în aceste zile la Arad. Am speranța că lucrurile vor evolua bine și vom identifica autorul în scurt timp. Când se întâmplă câte o tragedie, opinia publică este îndreptățită să fie nemulțumită că structurile noastre nu au reușit să salveze viața acelui om. În același timp, sunt mii și mii de intervenții reușite, în care salvatorii reușesc să ajungă la timp și să salveze oameni. Cazul Arad este un eveniment singular, singurul din ultimii 30 de ani care s-a finalizat tragic. Vă asigur că polițiștii fac tot ce trebuie. Este foarte importantă prevenția”, a declarat Bode.

Ministrul de Interne a subliniat că principala problemă cu care se confruntă structurile din M.A.I. este legată de deficitul de personal și a precizat că este esențială prevenția. ”Problemele cu care se confruntă structurile M.A.I. nu sunt puține și cea mai mare este cea a deficitului de personal. O vom rezolva în timp.Anul trecut am achiziționat aproape 7.000 de mașini noi doar pentru Poliție, peste 26.000 de pistoale”, a amintit Bode. 

Citește și: ”Asasinatul de la Arad, descifrat de un luptător ANTITERO: Acțiunea a fost CHIRURGICALĂ. Cum s-a fabricat BOMBA”

By admin