Întrebat despre posibila candidatură a premierului Florin Cîțu la șefia PNL, Ludovic Orban a spus că ”deocamdată e o presupunere, nu comentez presupuneri”.

„Eu mi-am anunțat transparent candidatura, obiectivul meu e ca PNL să servească în continuare interesele României”, a spus Ludovic Orban.

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că premierul Florin Cîțu nu a fost prezent la evenimentul din județul Argeș, prin care a fost marcată aniversarea a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, pentru că lucrează la Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

”Evident că a fost invitat. Domnul prim-ministru Florin Cîțu se află, în momentul de față, pe ultima sută de metri cu pregătirea Planului Național de Redresare și Reziliență. Practic, lipsește motivat pentru că este dedicat asigurării și coordonării fazei finale a PNRR, ca atare, nu pot să zic că e absent. Sunt convins că e alături de noi și că apreciază această aniversare. (…) De altfel am auzit că a și avut o postare referitoare la aniversarea a 146 de ani. Acesta este motivul real”, a spus Ludovic Orban.

By admin