Liderul PNL a subliniat că discuțiile ”trebuie să fie despre buget şi nu trebuie să fie o discuţie care să vizeze alte lucruri.” ”Obiectivul nostru este ca Bucureştiul să aibă buget. Sunt convins că vom ajunge la o înţelegere. Nu pot să vă dau acum un termen, dar deschiderea la dialog există din partea PNL. Prin discutarea ideilor se va continua dialogul şi se va ajunge la o formă care să fie sprijinită şi de PNL, şi de USR”, a spus Orban după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Președintele Camerei Depitaților a adăugat că se vor găsi cu siguranță soluții, aşa cum s-a întâmplat şi la Sectorul 1.”Sunt convins că se vor găsi soluţii Aţi văzut că la Sectorul 1, deşi era o dispută iniţială, prin dialog şi discuţii asupra viziunii fiecărei formaţiuni s-a ajuns la o înţelegere”, a mai spus Orban. 

Citește și: ”Dan Barna, după ce bugetul Capitalei a fost respins de USR-PLUS: E esențial să se respecte lucrurile negociate. Mă voi implica în mediere”

Întrebat dacă PNL este de acord ca Horia Tomescu, viceprimarul susţinut de USR-PLUS, să primească drept de semnătură pentru cele 19 spitale, Orban a afirmat că nu cunoaşte detaliile, dar ”primarul are ultimul drept de semnătură, nu poate fi o delegare”.

Citește și: ”Bugetul Capitalei a fost RESPINS! Consilierii USR PLUS au blocat bugetul lui Nicușor Dan – Primăria riscă să intre în INCAPACITATE de plată”

By admin