Ludovic Orban: „Obiectivul principal este să folosim cât mai eficient cele 30 de miliarde pentru investiții și reforme în domeniul infrastructurii, mediului, digitalizării, educației, în domeniul irigațiilor, în domeniul energiilor verzi. Negocierile vor continuă și suntem optimiști că România va pune pe masa Comisiei Europene un PNRR (Plan Național de Redresare și Reziliență, n.r.) care să ajute România cât mai mult în redresarea economică, dar și la creșterea calității vieții românilor.”

Președintele Camerei Deputaților a făcut precizări și referitoare la viitorul congres al Partidului Național Liberal. Orban spune că acesta se va desfășura în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus.

Ludovic Orban: „Nu am avut discuții legate de congres. În funcție de pandemie, vom stabili pașii pentru congres, inclusiv data congresului. Deocamdată așteptăm să vedem cum evoluează pandemia. În cadrul biroului politic sunt foarte multe puncte de vedere exprimate. (…) Premierul face numiri de secretari de stat în fiecare zi, probabil că premierul face verificări asupra persoanelor ce urmează a fi numite. Am încredere că premierul va finaliza procedura de numire a persoanelor în funcțiile publice. Până la urmă, îi va numi în funcții publice pe cei care beneficiază de încrederea partidului. Sunt diferite situații. Dacă va uitați, în ultima perioada, au fost făcute astfel de numiri în fiecare zi.”  

By admin