Dezvăluiri cutremurătoare despre Adi Bărar în urma complicațiilor date de infecția cu SARS-CoV-2 au venit din partea lui Dorel Săndesc, vicepreședinte al Societății române de Anestezie și Terapie intensivă.

Dorel Săndesc a mărturisit că era bun prieten cu Adi Bărar și că îl știa de mult timp, având o relația foarte bună de prietenie.

„Am fost prieteni. Spuneau toți că am mână bună la rockeri și ne pare rău că de data aceasta nu am reușit să îl ajutăm să depășească aceste momente. Un om cu o personalitate deosebită, un om care m-a inspirat nu numai prin muzică, ci și prin felul său de a fi”, a spus profesorul Dorel Săndesc, relatează ziare.com.

„Acest om mare a murit. Coronavirusul i-a afectat toate organele și, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-am făcut, a pierdut această lupta și a plecat dintre noi”, a dezvăluit Dorel Săndesc.

„Noi aici, în ATI, suntem în tranșee la un nivel maxim, de foarte mult timp. Nu mai avem locuri și nu ai cum să nu trăiești acest sentiment de revoltă că atâția oameni suferă și unii mor. Și mulți dintre ei ajung aici direct ca efect al prostiei. Regulile sunt singurele care au arătat că pot să fie diminuate pierderile”, a mai spus medicul ATI.

Adi Bărar avea 61 de ani și fondase trupa timișoreană „Cargo” în urmă cu 36 de ani.

A MURIT Adi Bărar, liderul trupei Cargo. Artistul era bolnav de Covid și era internat la ATI

 

By admin