O elevă în vârstă de 18 ani, din Cisnădie, a fost amenințată de un individ care a intrat în sala de clasă cu un pistol și a început să o amenințe. Profesorul a sunat la Poliție.

Mama fetei susține că nu era iubitul adolescentei. „Au fost colegi de clasă în a IX-a. Băiatul ar avea probleme psihice, nu vreau să mă pronunț ce probleme că nu sunt medic. Fiica mea era în picioare la tablă, la ora de matematică. Băiatul a intrat în școală fără să îl verifice nimeni, nu l-a verificat portarul. A văzut-o pe ea în picioare și i s-a pus pata pe ea. Nu au nicio legătură. Fata mea are un iubit. Cu el nu a vorbit, nu îl cunoaștem mai mult decât că au fost colegi”, a spus mama fetei pentru presa locală.

Polițiștii l-au reținut pe individ. Este vorba despre un elev.

„În fapt, la data de 17.03.2021, în jurul orei 10:10, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată telefonic de un cadru didactic al unui liceu din oraș, cu privire la faptul că în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, amenințând cu acte de violență o elevă”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul a părăsit imediat clasa, însă la scurt timp după sesizare a fost identificat de către polițiști și condus la sediul Poliției Orașului Cisnădie. Arma cu care ar fi amenințat victima nu a fost găsită asupra sa, declarând că a aruncat-o în albia unui râu. Tot cu privire la armă, a declarat că era un pistol de tip airsoft cu bile din plastic.

By admin