“Am decis să susținem forma aprobată în Camera Deputaților. În Coaliție mai continuă discuțiile pe tema asta. Dacă e cazul să luăm o altă decizie, o vom anunță.

Ar fi bine să fie adoptat (proiectul de lege – n.r.) până la finalul sesiunii parlamentare. Ăsta a fost obiectivul nostru să desființăm Secția specială până la finalul sesiunii parlamentare. Suntem de acord cu orice punct de vedre (…) . Singura problema este să se hotărască toți partenrii să susținem un punct de vedere”, a afirmat Orban, la Parlament. 

Întrebat dacă mai este posibil acest lucru având în vedere că actuala sesiune parlamentară se apropie de final, liderul PNL a răspuns: “Sunt încrezător că o să găsim o soluție”.

Mai mult decât atât, Ludovic Orban a precizat că obiectivul Coaliției este să se finalizeze MCV-ul cu privire la România. 

“Nu e nimic nou în raportul MCV. Noi trebuie recomandările. Obiectivul actualei coaliții de guvernare este să se finalizeze MCV cu privire la România. Trebuie să reparăm la legile justiției”, a arătat el. 

By admin