La centrul de vaccinare Romexpo din București, peste 200 de oameni sunt nevoiți să aștepte sau să revină altă dată, din cauza unei defecțiuni care a apărut, miercuri dimineață, în registrul electronic de vaccinare, potrivit Realitatea Plus. 

Un telespectator Realitatea Plus a semnalat o problemă și la spitalul de Urgențe lfov. “Stăm zeci de persoane deoarece sistemul e blocat de la STS. NU ne spune nimeni cat durează, deja avem 1h și 30 min”, a scris telespectatorul, la ora 10:10.

“Azi am fost sa ma vaccinez la centrul din Baciu Cluj și mi-a spus ca nu poate vaccina pe nimeni ca nu funcționează platforma de vaccinare. Sunt înscris din Martie,” a sesizat o altă personană, pe pagina de facebook Ro Vacinare. Probleme asemănătoare au fost raportate și la Ploiești.Registrul Național Electronic de Vaccinări; Experimentăm dificultăți

La mai bine de o oră de la raportarea problemelor în mediul online, RNEV a transmis că, “Momentan, experimentam dificultati in operarea aplicatiei, revenim in cel mai scurt timp. Va multumim pentru intelegere.”, fără a estima intervalul de timp în care procesul s-ar putea relua.

Accesează pagina Realitatea.NET Coronavirus pentru informații LIVE – VEZI AICI bilanțul Covid

By admin