Polițistul inculpat are 26 de ani, iar victima lui, 55. Ambii frecventau același bar, iar bătaia a avut loc în vecinătatea localului.

Polițistul constănțean era în timpul său liber, iar procurorii ni au reușit să afle motivul pentru care s-a luat la bătaie.

”Există suspiciunea că l-a urmărit, l-a lovit și, în momentul în care victima era căzută deja la pământ, inculpatul a lovit-o cu piciorul, motiv pentru care aceasta a suferit leziuni mai serioase la nivelul creierului. Ofițerul de poliție care este inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală a ales să nu dea declarații în cauză, nu ne-a explicat nici motivația pentru care ar fi săvârșit fapta ce i se imputa și nu putem să știm în acest moment motivația faptei”, a declarat procurorul  Viorel Teliceanu.

Avocatul polițistului consideră că arestarea sa nu este justificată, acesta nefiind un pericol public.”Din moment ce nu a avut până la acest moment conflict cu Legea Penală, ba, dimpotrivă, era în cealaltă parte a baricadei, nu poate să considere cineva că pentru un singur moment se poate aprecia că reprezintă un pericol pentru ordinea publică”, susține avocatul Ion Cristian

Procurorii au dispus arestarea preventivă a polițistului pentru 30 de zile. Acesta este cercetat penal pentru vătămare corporală.

 

By admin