Polițistul inculpat are 26 de ani iar victima lui are 55. Ambii frecventau același bar iar bătaia a avut loc în vecinătatea localului. 

“Exista suspiciunea ca l-a urmarit, l-a lovit si, in momentul in care cazut deja la pamant, victima, inculpatul l-a lovit cu piciorul, motiv pentru care acesta a suferit leziuni mai serioase la nivelul creierului”, a spus procurorul Viorel Teliceanu.

Polițistul constănțean era în timpul său liber, iar procurorii n-au reușit să afle motivul pentru care s-a luat la bătaie.

“Ofiterul de politie care este inculpat pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala a ales sa nu dea declaratii in cauza, nu ne-a explicat nici motivatia pentru care ar fi savarsit fapta ce i se imputa si nu putem sa stim in acest moment motivatia faptei”, a mai spus procurorul.

Avocatul polițistului consideră că arestarea sa nu este justificată, acesta nefiind un pericol public.

“Din moment ce nu a avut pana la acest moment conflict cu Legea Penala, ba dimpotriva era in cealalta parte a baricadei, nu poate sa considere cineva ca pentru un singur moment se poate aprecia ca reprezinta un pericol pentru ordinea publica”, a spus avocatul politistului.

Procurorii au dispus arestarea preventivă a polițistului pentru 30 de zile. Acesta este cercetat penal pentru vătămare corporală. 

By admin