Formația lui Toni Petrea a obținut victoria în extremis contra arădenilor, grație unui gol marcat de Olimpiu Moruțan în finalul primei reprize. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne liderul Ligii 1, cu 60 de puncte acumulate în cele 27 de meciuri disputate. „Roș-albaștrii” sunt la două puncte distanță față de CFR Cluj, formație care are însă cu un meci disputat în minus.

La finalul partidei din această seară, antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, a făcut o scurtă analiză a jocului și consideră că trebuie ca asemenea meciuri să reprezinte o lecție pentru elevii săi. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani este de părere că scorul putea arăta altfel la sfârșitul celor 90 de minute, dar lipsa de concentrare din fața porții putea îndrepta balanța în defavoarea formației sale în partida cu UTA.

„Asta ne-a interesat, până la urmă e important că am reușit să câștigăm, deși ne-am creat o sumedenie de ocazii în repriza a doua. Uneori fotbalul te poate pedepsi, trebuie să învățăm din asemenea jocuri, când ai astfel de ocazii trebuie să le fructifici.”

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

By admin