În direct la Realitatea Plus, Daniel Prisăcariu, directorul operațiuni Chimcompex Onești, a relatat modul șocant în care cei din companie au aflat despre tragedia care se petrecea în apartamentul în renovare.

“Încă din 2009 (data la care apartamentul care i-a aparținut lui Gheorghe Moroșan a fost executat în favoarea Chimcomplex – N.R.), nu am avut niciun fel de legătură, nici scris, nici telefonic, nici față în față, cu domnul Moroșan. De altfel, eu am aflat indirect despre incident de la șeful de echipă al celor doi, care a încercat să-i sune și a răspuns Moroșan.” 

Directorul Chimcomplex a precizat și de ce se aflau cei doi bărbați în apartament. “Erau electricieni și fuseseră trimiși să refacă întreaga instalație a apartamentului, care se afla în proces de renovare, pentru a fi transformat în locuință de serviciu. Compania derulează un amplu program de recrutare de specialiști și intenționăm să le oferim locuințe de serviciu tinerilor, pentru a-i atrage să vină să lucreze pe platforma industrială de la Onești. Colegii erau specialiști pe linie electrică, erau foarte buni profesioniști și pentru noi reprezintă o pierdere uriașă”, a afirmat Prisăcariu.

“Am depus la Inspectoratul Teritorial de Muncă toate documentele care dovedesc legalitatea muncii pe care o desfășurau cei doi în acel apartament”, a mai spus acesta.

Managerul combinatului din Onești a mai afirmat că el n-a fost anunțat în legătură cu un alt incident, în care Gheorghe Moroșan ar mai fi amenințat o persoană trimisă pentru a face reparații în apartamentul respectiv, așa cum s-a vehiculat în presa locală.

By admin