Iată și o rețetă delicioasă de drob de miel!

Ingrediente:

1 kg măruntaie de miel – ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină150 g unt sărat2 cepe mari6 ouă mari3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel3 legături usturoi verde, mărunţit100 g smântână1 prapur de miel2 legături pătrunjel, mărunţit2 legături mărar, mărunţitsare şi piper după gust

Mod de preparare:

Prapurul se spală bine, în câteva ape, şi se păstrează până la folosire în apă rece.

Măruntaiele se spală în câteva ape reci, se opăresc 5 minute în apă clocotită, apoi se scurg.

Se pun la fiert în apă cu sare într-o cratiţă adâncă. După 30 de minute, se scurg şi se lasă la răcit.

Când măruntaiele s-au răcit bine, se toacă mărunţel, cu cuţitul. (Se pot da şi prin maşina de tocat carne, dar vor căpăta un aspect păstos.) Citește continuarea.

 

By admin