Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și al PSD, l-a invitat pe liderul de la Casa Albă în România și l-a asigurat că prezența sa îi va entuzisma populația, potrivit documentului.

“Aș dori să mă alătur domnului președinte Iohannis în ceea ce privește invitația de a vizita România. Aceasta este o invitație deschisă, dar recomand stabilirea unei date înainte sau după vizita dvs. la Bruxelles din 25 mai (2017 – N.R.)” i-a scris lderul social-democrat președintelui american. 

“Odată ce ajungeți la București, în numele politicului și al comunității de afaceri, vă invit să vorbiți poporului român și lumii prin intermediul Parlamentului nostru. Mai mult, consider că, în cazul în care susțineți un discurs public în fața unei largi audiențe în Piața Constituției din București, exact în fața clădirii Parlamentului, rezultatul ar fi un success răsunător. O inițiativă similară a președintelui Bush, în timpul vizitei pe care a efectuat-o în România acum 15 ani, a făcut istorie”, a mai scris Dragnea.

“Am convingerea că prezența dvs. la București va extazia populația. La un astfel de eveniment ne putem aștepta să participe mai mult de 150.000 de oameni pe străzi, pentru a sărbători sosirea dvs. Salutări Calde, Liviu Dragnea.”

TEXTUL INTEGRAL AL SCRISORII AICI

By admin