O şedinţă pe tema creşterii capacităţii de vaccinare are loc, joi, la Prefectura Municipiului Bucureşti, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul Capitalei, Alin Stoica.

“Este o şedinţă de lucru cu toată lumea care este implicată pe zona aceasta. (…) Acesta este scopul, să vedem cum putem să creştem capacitatea de vaccinare, care sunt opţiunile şi ce ne trebuie”, a spus Alin Stoica.

El a menţionat că la şedinţa care începe la ora 9,00 participă reprezentanţi de la DSP, Primăria Capitalei, primării de sector. 

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat, miercuri seară, că se urmăreşte creşterea capacităţii de testare în Capitală, în acest sens urmând a avea loc o şedinţă în cursul zilei de joi. ”Avem solicitare DSP să găsim spaţii”, a precizat prefectul în presă.

”Capacitatea de vaccinare trebuie să crească. Fluxurile de vaccinare sunt pline, am primit de la DSP solicitarea de a găsi spaţii noi şi capacităţi noi pentru vaccinare, sens în care am şi transmis solicitarea către primăriile de sector şi Primăria Capitalei şi mâine avem o şedinţă pe această temă”, a anunţat, miercuri seară prefectul Alin Stoica.

By admin