Deputatul PSD Bogdan Gruia are o misiune specială pentru vecinii din satul natal. 

“O să fiu voluntar cu Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim. O să o duc din Bistrița pe toată Valea Bârgăului, până la mănăstirea Piatra Fântânele. După, voi rămâne la slujba de înviere cu familia mea”, a afirmat Bogdan Gruia, deputat PSD.

Și guvernanții petrec sărbătorile acasă. 

“Paștele în Bucovina – este una dintre cele mai frumoase modalități de a petrece Paștele în țară”, spune ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

“O să înroșesc ouă cu băiatul meu. Aceste sărbători sunt, de regula, de familie, alături mamă, soră, familie restrsânsă”, a declarat președintele Senatului, Anca Dragu, senator USR-PLUS.

Premierul le-a promis jurnaliștilor că nu o să îi deranjeze în ziua sfântă. “De Paște în familie. Nu o să mă vedeți, o să va las în pace”, le-a transmis premierul Forin Cîțu jurnaliștilor. 

Ca orice român, și politicienii se preocupă în mod special de masa de Paște.

“O să încercăm cozonaci, înroșim ouă. Fetele noastre sunt mici și au o pasiune în a picta ouăle. Cred că lor o să le iasă mai bine”, a spus Oana Țoiu deputat USR-PLUS.

“Am o slăbiciune în zona culinară, ciocolată de casa. Mă străduiesc de când eram copil să învăț rețeta, înca nu mi-a reușit, dar o să încerc și anul ăsta”, a mai spus deputatul PSD, Bogdan Gruia.

“Mielul, pe care dvs îl numiți stufat, dar în Ardeal are un gust mai deosebit, tradițional”, povestește TOMA ILIE – deputat PSD.

Unii dintre oamenii politici se limitează doar la a gusta preparatele tradiționale.

“La prgătirea bucatelor am două mâini stângi și nu am aplecare către bucătărie”, recunoaște Laurențiu Leoreanu, deputat PNL.

Politicienii au o minivacanță de aproape o săptămână de Paște și 1 mai. 

By admin