Sorin Roșca Stănescu a subliniat că informația este una jurnalistică, pe surse.

”Dacă așa stau lucrurile, cum se conturau de câtiva ani, când au apărut imaginile cu el când nu se mai putea controla, situația este gravă. Toți conducătorii auto trebuie să dea un examen medical, pompierii, jandarmii, piloții, chirurgii, la fel. Gândiți-vă ce s-ar întâmpla cu un pilot care are Parkinson și începe să nu-și mai controleze mâinile și capul…

Domnul Coldea era în funcție când nu își mai putea controla ținuta. Totuși, decidea soarta a multor persoane, dirija o instituție imensă. E anormal ca oameni în asemenea funcții să nu fie controlați medical. Înțeleg că domnul Coldea e și profesor universitar, profesor de etică. 

Un om care a deținut atât de mulți ani o asemenea poziție în statul român cunoaște foarte multe lucruri despre alte persoane. Dacă el are asemenea probleme care îi afectează creierul, el poate devoala, la un moment dat, aceste lucruri, să aibă un moment de rătăcire și să spună lucruri pe care nu are dreptul să le facă publice”, a spus jurnalistul.

Acesta a adăugat că fostul director din SRI ar trebui să iasă public și să confirme sau să infirme informația. ”Cred că domnul Coldea, care face naveta la Viena, are suficiente momente de luciditate încât să audă ce vorbim noi și ce scriu alții și să iasă public să confirme sau să infirme această situație”, a conchis jurnalistul.

By admin