Prim-vicepreşedintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, a declarat că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură în actuala sesiune parlamentară, dar acest lucru se va întâmpla atunci când şansele de a trece sunt cele mai mari. El consideră că mai este timp pentru depunerea moţiunii, argumentând: „Vă aduc aminte că moţiunea de cenzură care a reuşit să mă dea jos a fost depusă undeva la jumătatea lunii iunie”.

„Suntem nemulţumiţi total, dar moţiunea de cenzură, am spus chiar la începutul sesiunii parlamentare, că o vom depune pe această sesiune parlamentară atunci când şansele noastre de a trece această moţiune sunt cele mai mari.

Testăm aceste lucruri zi de zi în Parlament prin diversele acţiuni pe care le facem. Ca să vă dau un simplu exemplu recent, cel legat înfiinţarea unei comisii de anchetă legat de ceea ce au spus până la urmă tot cei de la putere cu numărul morţilor. Atunci haideţi să facem o comisie de anchetă. În continuare majoritatea există în Parlament PNL – USR – UDMR”, a spus Sorin Grindeanu.

„Eu cred că lucrurile încep să se degradeze. De ce? Pentru că vrând, nevrând, creşte nivelul tensiunilor politice legat de alegeri interne în PNL şi evident astăzi, când vorbim, că avem cel puţin două tabere în PNL pentru viitorul congres, şi anume Orban versus Cîţu”, a mai declarat Grindeanu.

By admin