“Toate centrele de vaccinare ale MAPN vor fi deschise publicului. Felicitări domnului ministru Ciucă pentru o decizie înţeleaptă!”, a scris Voiculescu pe Facebook. 

O nouă tranșă de vaccin Moderna sosește mâine în România. CÂTE DOZE primește țara noastră

106.800 doze de vaccin Moderna vor ajunge, vineri, 12 martie, la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Capitală. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră, informează un comunicat de presă publicat de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV). 

Potrivit sursei citate, dozele vor fi depozitate la Centrul Național de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

Centrul Național de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino” este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman.

Astfel, procesul de vaccinare continuă atât în centrele din București, cât și din țară, dozele fiind distribuite, după cum urmează:

Centrul Național de Stocare București: 32.600 doze;

Centrul Regional de Depozitare Brașov: 5.600 doze;

Centrul Regional de Depozitare Cluj: 11.200 doze;

Centrul Regional de Depozitare Constanța: 15.400 doze;

Centrul Regional de Depozitare Craiova: 2.800 doze;

Centrul Regional de Depozitare Iași: 18.200 doze;

Centrul Regional de Depozitare Timișoara: 21.000 doze.

By admin