Un bărbat din oraşul Copşa Mică (judeţul Sibiu) a reuşit să stabilească un mic record de „nesupunere civică” după ce a fost amendat de două ori într-o zi, cu câte 10.000 de lei, pentru că a organizat două petreceri împreună cu alte şapte persoane, informează un comunicat de presă al Prefecturii Sibiu.

„În noaptea de 13 spre 14 martie, în jurul orei 0,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică au depistat într-un imobil de pe raza oraşului amintit 8 persoane care participau la o petrecere. Organizatorul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 de lei. Peste câteva ore, aceleaşi persoane au fost depistate într-un alt imobil, participând la o petrecere organizată de acelaşi bărbat. Acesta din urmă a fost sancţionat din nou cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ceilalţi 7 participanţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei”, a anunţat Prefectura Sibiu.

Potrivit sursei citate, luni dimineaţa, la ora 8,00, erau spitalizate în judeţ, 291 de persoane cu COVID-19, dintre care 36 de adulţi în secţii ATI. 

By admin