Parma pleacă cu doar un punct de pe terenul Fiorentinei, după 3-3 pe stadionul Artemio Franchi. Formația românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă a fost foarte aproape să obțină primul succes în campionat, după o lungă perioadă nefastă. În urma acestui rezultat, Parma rămâne în continuare în zona fierbinte a clasamentului, informează realitateasportiva.net.

Antrenorul Roberto D’Aversa a decis să înceapă cu ambii internaționali români pe banca de rezerve, dar se pare că unul dintre ei a reușit să îi aducă Parmei încă un punct în ierarhie. Valentin Mihăilă a fost introdus la pauză pe teren și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, reușind să dea marcheze golul al treilea și să ofere o pasă decisivă.

De partea cealaltă, fostul jucător al FCSB-ului a intrat și el pe teren în minutul 64 și a încercat să se lupte cu fundașii adverși în căutarea primului gol la noua sa echipă.

În urma acestui rezultat, Parma rămâne pe locul 19 în Serie A, cu 16 puncte acumulate după cele 26 de partide disputate în actualul sezon.

By admin