„Eu nu vorbsc cu Cristian Rizea. Eu v-am spus că el a declarat că Tania Budi e amanta mea și eu n-am văzut-o de 25 de ani. Am spus această treabă pentru familia mea.

Eu n-am ajuns să vorbesc cu Cristian Rizea. Eu pe Tania Budi am cunoscut-o la o nuntă în SUA, în 1994. Nu știu ce spune el, cred că vrea să facem cancan. El spune de anii 90 dar nu mai țin minte perioada aceea. Pentru mine n-a existat vreun om din lumea interlopă de care să-mi fie frică. Pentru mine erau zero! Și atunci și acum. Să îndrăznească să zica cineva ceva!

Eu am intrat ca să facem emisiunea și să radem, nu să stau să mă cert cu Rizea. De unde știe el de fata mea? Fata mea nici nu îl băga în seamă.

Ce să-ți spun! Mi-e frică de DNA și de Rizea, ce să spun. Tot ce spune Rizea este adevărat, gata, îmi ajunge. V-am pupat, pa!”, a încheiat Becali.

Cristian Rizea a ripostat vuclanic la nepăsarea lui Becali în legătură cu dezvăluirile lui. „Mi s-a părut hilar să-l aud pe acest incult. Acest individ, modul lui de a se comporta, este unul care face de râs acest neam al machedonilor, eu cunosc mulți, sunt oameni serioși. Are gura mare și de asta oamenilor le e frică de el. Eu aștept să intre în discuție cu mine. Și dacă e atât de sincer, îl aștept să meargă la biserică, dacă tot face pe sfântul. Acest om se face de râs permanent. Eu fac un apel la DNA- luni dimineață voi trimite o adresă de mail la pna.ro pentru că mi-au trimis multe mailuri ca să-mi ceară documente pentru fapte de corupție și o să le spun, pentru că acest om și nepotul lui, Vasile Geambazi, au furat 60 de milioane de euro din bugetul românilor cinstiți.

Bienînțeles că am probe și eu spun că situația e mult mai gravă decît crezi. Eu ți-am spus, dacă vrei, vorbim de cancan. N-o să spun în seara asta imediat dupa asta o să pun pe Youtube să înțelegă românii de această relație și despre problemele din interiorul acestei familii a lui Becali.

Am fost cu el în anii 90, la ferma, la Olimp, el știe. Când luam dansatoarele de la club, că îi spuneau interlopiii, Adrian Prodan, Cioacă, când Gigi era un nimeni atunci, îl puneau să se descalțe să-și arate ciorapii. Pe mine m-a deranjat că aruncă cu invective și mă cobor și eu la nivelul lui.

M-a deranjat că el se dă cunoscătorul absolut al adevarului și ce spune el e ca doar banii contează și că dacă are bani poate să facă orice. Păi Becali a angajat-o pe fosta soție a lui Florea la sugestia lui Mitică Dragomir, pentru că vă spun cum a fost el absolvit după ce a fost condamnat 9 ani, după șpăgi și jumătate dintre cei din dosarul lui zac în pușcarie, iar el e liber.

Ca să înțelegă românii de unde are bani Gigi Becali. Iar dacă există un procuror corect în România iți spun eu că se va autosesiza și-mi va cere documente.

Păi cum ce să reclam? Păi acea retrocedare cu cântec! 60 de milioane luați din banii bucureștenilor. Tudoran, Costel Bucur, Pîrvu. Toată lumea îl știe pe Chinezu. E jucător, că ei sunt în tagma lor de mari jucatori de barbut, de babaroase. Iar ei au aranjat și bucureștenii au fost păgubiți de 60 de milioane de eur și nepotul său, care nu știe să scrie și cu care am fost eu la Monaco”, a încheiat Cristian Rizea.

By admin