Telespectatorii noștri ne-au trimis mai multe imagini cu munții de deșeuri formați în jurul blocurilor. Clotilde Armand susține că tot ceea ce se întâmplă are la bază un șantaj mafiot, iar Primăria Sectorului 1 urmează să ceară ridicarea licenței de funcționarea a Romprest. 

Pe de altă parte, pefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat că firma Romprest ar fi primit termen până duminică, la ora 16:00, să adune gunoiul care s-a adunat pe străzile din Sectorul 1, după ce a blocat colectarea. Reprezentantul Guvernului a precizat că el nu poate impune respectarea angajamentului și că alte instituții au pârghii penale în acest caz.

Metodele mafiote despre care vorbește primarul Clotilde Armand, cu referire la o parte din conducerea Romprest, au fost surprinse acum câteva luni și de o echipa Realitatea PLUS, pusa in pericol de gorilele sefilor de acolo. Cei care se află în spatele conducerii Romprest sunt Bogdan Adimi, Orlando Valache și Andrei Dracea, aceștia având relații apropiate cu oameni din mafie.

 

 

By admin