Solicitarea s-a făcut într-o discuție a lui Nicușor Dan cu consilierii USR-PLUS, în urmă cu trei săptămâni. Atunci s-au propus două variante pentru Capitală – fie să se proiecteze un buget cu venituri optimiste, adică supraevaluate, fie să se declare incapacitatea de plată a Bucureștiului . A doua variantă a fost susținută de către protejatul lui Voiculescu. 

Bugetul Capitalei a fost RESPINS! Consilierii USR PLUS au blocat bugetul lui Nicușor Dan – Primăria riscă să intre în INCAPACITATE de plată

”Nu are legătură cu un câștig anume, ci cu necunoașterea unui asemenea gest. Domnul Tomescu este de profesie stomatolog, nu cred că este familiarizat cu ce înseamnă administrația. Nu a ieșit din haina de politician de opoziție din timpul Gabrielei Firea. Când vii la butoane și ai pe mână soarta unui oraș precum Capitala, lucrurile se schimbă radical. Ar fi un dezastru. Nu cunosc un exemplu din Europa în care Capitala să fie declarată în incapacitate de plată. 

Consilierii USR-PLUS spun că veniturile prognozate pentru Capitală sunt supraevaluate, dar cred că este un termen exagerat. E ca și cum ai spune că se face evaziune fiscală. 

Sunt convins că nu e un blat, dar consecința este o minge servită de USR-PLUS PSD-ului. Domnul Bădulescu era ieri foarte fericit pentru situația de la Capitală”, a declarat joi, la Realitatea Plus, jurnalistul Lurențiu Ciocăzanu, coordonator VoxPublica.ro

Citește și: ”Lista cu numiri CONTROVERSATE propuse de viceprimarul Capitalei în Consiliile de Administrație ale spitalelor”

By admin